Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Zip Bed или леглото което не е нужно да оправяте сутрин

 

Някои от нас се научиха да си оправят леглото сутрин от старшините и сержантите в армията, други пък се научиха при домашни условия, от майка и татко или баба и дядо, е има и такива, които така и не се научиха сутрин да си оправят леглото и стаята, така, че тя да изглежда подредена и уютна. Последните обикновено се оправдават с думите „защо трябва да го оправям, щом вечерта пак ще си легна”? Именно за тези мързеливи и безгрижни хора, дизайнерите създадоха легло наречено Zip Bed.

 

Това легло, или по-скоро тази концепция е създадена от италианската фирма „Florida Furniture” (Флорида мебели) и не се нуждае от застилане и оправяне. Трябва просто да се дръпне ципа и всичко е спретнато и подредено, а какво е състоянието на възглавниците, чаршафите и завивките, остава тайна за другите.

 

 

 

Просто Zip Bed е проектиран така, че си остава застлано дори в затворен вид. Дори в него може да си оставите пижамите и други нощни аксесоари преди да опънете ципа.

 

 

 

Все пак от време на време е нужно стопаните да си направят труда да опънат завивките, в противен случай леглото ще придобие неравен вид, като на прекопана градинка. Но през останолото време само опаковайте с ципа, а завивките ще си стоят от долу като смачкани листа. Трябва да се отбележи, че това изобретение е удобно не само като легло, но и като диван. За леглото е ясно. Остава да чакаме, дали създателите му няма да измислят някакъв подобен рафт, шкаф или чекмедже? Но ще почакаме и ако измислят ще видим.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии