Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Vivacom се намесиха в бизнеса с имоти

Нов член в Общите условия на vivacom не позовлява на клиента да премести телефонния си пост и ADSL интернета без тяхно съгласие.

Така vivacom директно се намесиха и в бизнеса с имоти.

 

Представете си, че искате да си смените квартирата и vivacom не са съгласни с това. Вие ще трябва да им наплатите месечните такси до края на договора. Ако за лош късмет остават още 10 месеца, ще трябва да отделите поне 30 - 40 лв. на месец или околко 300-400 лв. за да не ви осъдят.
 

Същото е и ако продадете жилището си или офиса и от vivacom не се съгласят да местите поста.


По този начин vivacom си прибира едни пари без да е предоставяла услуги. Всичко това пишем не за да злепоставим компанията, а за да ви предпазим от този нов член в Общите условия на vivacom.

 

Варненската рекламна агенция Танграм медиа ООД прави собствено разследване за методите на работа на vivacom и развенчава митовете за коректността на компанията.
Екипът на Танграм медиа ООД прави разследването на база системния геноцид от страна на vivacom. В продължение на два месеца Танграм имат проблеми с нета почти всеки ден.

Назначени са им три дистанционни проверки на модема.
Веднъж модема е подменен, но проблемите продължават.
Четири пъти за два месеца идва екип на място и не намира проблема.
За капак офис телефона на Танграм спира за 5 дни. През това време разтревожени клиенти опитват да се свържат с мобилните телефони на собствениците.
Следват мерки от страна на Танграм - вижте повече

Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Варненец: 2012-06-16 14:27:32 |

Представям си само как някой ще тръгне да си мести квартирата, vivacom ще кажат НЕ и човека е дал един депозит на хазяина и ще трябва и на тях да даде колкото му остават до края на договора :) Перфектно

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии