Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Увеличи се търсенето на складови площи във Франция


Количеството на наетите складови площи във Франция през първото тримесечие на настоящата година, е скочило с 61,5% в сравнение със същия период на миналата година.

 

В Париж, през първото тримесечие бяха наети 292 хиляди квадратни метра складови площи. Тази цифра е със 70% по-висока от средните нива за първите тримесечия през последните пет години, съобщава Europe Real Estate, позовавайки се на данни от Savills.

 

През последните три години, обемът на предлаганите складови площи в Париж неизменно нарастваше, но през първото тримесечие на 2010 година, предлагането на този вид площи е намаляло с 15%. Освен това, повечето нови съоръжения се строят за конкретен клиент. При тези обстоятелства, броят на свободните складови площи ще се намали, предричат експертите.

 

Наемни цени на складовите площи от най-високата категория останаха стабилни през първото тримесечие на годината. Цените се движат в порядъка на 44-52 евро за квадратен метър на година. В същото време, цените на наемите за складови площи от по-ниска категория намаляха.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии