Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Торнадо и наводнения повредиха сгради в района на Сидни


Торнадо и наводнения връхлетяха района на най-големият град в Австралия-Сидни. В източните покрайнини на града са повредени 11 къщи. Вчера в град Ленъкс Хед, намиращ се на северното крайбрежие на щата Нов Южен Уелс, друго торнадо е повредило 30 домове.

 

За щастие, повредите, нанесени на жилищата в района на Сидни, се оценяват като незначителни. На някои от постройките са се отворили дупки в покривните конструкции, а на други са изтръгнати плочки.
 

 

Метеоролозите казват, че торнадото вчера е било по-интензивно, на фона на днешните наводнения на които е подложен Сидни, съобщава агенция ABC News. Въпреки това, за източните райони на Сидни, бе разпространено  предупреждение за опасност от наводнения, тъй като там продължават да валят силни дъждове.
 

 

Според данни на пожарната, само за няколко часа при тях са били регистрирани над сто повиквания, свързани с паднали дървета, наводнени жилища, както и за изпомпване на вода от мазета.
 

 

Днес световните медии, разпространяват информация за силните наводнения, които сполетяха полската столица Варшава. Наводнени са няколко станции на метрото. В някои райони на града са наводнени улици и подземни паркинги. Освен това се съобщава, че във Варшава има прекъсвания в електроснабдяването.

 

 

 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии