Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Продават на търг недвижимите имоти на Денис ХопърНяколкото жилищни сгради и земя, които принадлежаха на покойния актьор и режисьор, се оценяват на 6,2 милиона щатски долара

 

Всички имоти са разположени в непосредствена близост един до друг в райн Венис на град Лос Анджелис. Хопър започва да купува тези имоти през 1985 г. Тогава той става собственик на пет парцела с жилищни сгради. Част от тях след това бяха преустроени и изглеждаха като индустриални хангари, но в същото време сградите бяха приспособени и за живеене.

 

През периода 1997-2008 година, Хопър е закупил и три малки вили с обща площ около 350 квадратни метра, всяка от тях  има само една спалня и баня с тоалетна. Къщите са проектирани от популярния архитект Франк Гери, съобщава The Real Estalker.

 

След смъртта на Хопър тази година, неговото наследство бе предадено на децата му, които сега възнамеряват да продадат имотите.

 

Денис Хопър е известен американски актьор и режисьор, направил своя дебют в Холивуд в средата на 50- те години. Филмът "Волният ездач", режисиран от Денис Хопър се превърна в класика. Като актьор, Хопър изпълни незабравими роли в култови филми като: "Синьо кадифе" на Дейвид Линч, "Американският приятел" на Вим Вендерс, "Апокалипсис сега" на Франсис Копола, "Уикендът на Остерман" на Сам Пекинпа, "Истински романс" на Тони Скот и други.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии