Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Крупна застрахователна компания от САЩ инвестира в търговски имоти в Европа


Втората по големина застрахователна компания в САЩ-Prudential Financial Inc, ще инвестира в търговски имоти в Европа. За целта компанията вече е успяла да привлече капитали в размер на 225 милиона щатски долара.

 

Компанията ще осигури финансиране на кредитополучатели, които възнамеряват да придобият търговски имоти на стойност от 15 до 450 милиона долара. Също така, компанията ще работи с банки за рефинансиране на вече издадените кредити, инвестирани в търговски недвижими имоти във Великобритания и Германия.
 

 

Ръководството на Prudential Financial Inc, се надява на скорошното възстановяване на пазара на търговски недвижими имоти в региона, съобщава Business Week, цитирайки официално изявление на компанията. Според експерти, липсата на финансиране на пазара на търговски недвижими имоти, доведе до значително търсене от страна на кредитополучателите.
 

 

През април, от най-голямата застрахователна компания в САЩ-MetLife Inc заявиха, че  световните пазари на търговски недвижими имоти, показват признаци на възстановяване.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии