Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Кредитиране

Как станах заложник на Райфайзен банк?

Една от най-силните и посещавани страници до момента. Препоръчваме ви да видите освен написаното и коментарите на потребителите.

 

Ниската лихва не означава добър заем

Когато хората искат да изтеглят кредит, обикновено гледат лихвите, които предлагат различните банки. Това обаче е неправилно. Трябва да се калкулират всички такси и комисиони, защото невинаги най-ниската лихва означава по-добър кредит, твърди търговският директор нa "Creditland" Димитър Тафров.

 

Банките превземат пазара на имоти

Заради нестихващия ръст при сделките с недвижими имоти и въпреки непрекъснатото увеличение на цените и истинския кредитен бум в страната, банките навлизат със страшна сила на пазара. Амбицията им е да го покорят. Създавайки собствени дружества, те ще затворят цикъла от услуги, като намерението им е да предлагат много по-преференциални условия на клиентите, които са получили заем от тях. По този начин ще привлекат голяма част от потенциалните купувачи. От агенциите за недвижими имоти вече предусещат задаващите се тежки времена, но се заричат, че няма да свалят цените.

 

Строителство и кредитиране на имоти

Строителната продукция е по-особен вид продукция, което определя и по особеното място на строителния отрасъл в икономиката на всяка страна. Обикновено строителният отрасъл пръв навлиза в рецесия и последен излиза от нея.

 

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии