Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Кралица Елизабет II продаде собствена ферма


Британската кралица си помогна финансово с около един милион лири стерлинги, след продажбата на фермерското стопанство Hadley Hall в графство Чешир.

 

Обектът, който доскоро принадлежеше на Елизабет II, се състои от къща и стопански постройки, разположени на 20 хектара земя. Къщата има четири спални, построена е през XVI век, а сега се нуждае от сериозен ремонт. По-конкретно, необходимо да се замени електрическата инсталация, системата за отопление и канализацията, както и да се постави нова вана.

 

Търгът по продажбата на фермата се състоя на 14 юли, съобщава "Индипендънт". Освен това кралицата  продава и два парцела земи, намиращи се около фермата. Парцелите са с площ от от 6 и 13 хектара. Те са много подходящи за отглеждане и развъждане на коне. Тяхната начална цена е съответно 90 и 150 хиляди лири стерлинги.

 

Миналата година, кралица Елизабет II заяви готовността си да продаде някои от "не-основните активи" от богато портфолио на кралските недвижими имоти. Целта е да се получат допълнителни средства за финансиране управлението и ремонта на принадлежащия на кралицата сграден фонд.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии