Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Имотен блясък: Къща на езерото Вьортерзее в Австрия

 

Тази къща е построена през 1930 г., в стил, типичен за района на езерото Вьортерзее /Worthersee/. Имението е било напълно реновирано през 2006-2007 г. Мястото се намира на стръмен бряг и е с достъп до водата. Къщата е с РЗП – 275 кв/м., а площа на целия терен е 1500 кв/м. На територията на имението има няколко допълнителни сгради: гараж с площ от 16 кв/м., сауна с фоайе за отдих от 12 кв/м., барбекю с беседка и навес за лодки близо до езерото с площ от 45 кв/м. На брега на езерото, имението разполага със собствен вълнолом, дълъг около 30 метра.

 

Преди две години къщата е изцяло реновирана и ремонтирана, и е била направена нова планировка на помещенията. В близко време, ще бъде получено разрешение за поставяне на асансьор, както и за изграждане на помещения за гости. Напълно осъвременени и обновени са отоплението, камините и електрическата инсталация.

 

Заедно с имението, купувача получава и лиценз за използване на лодката в езерото Вьортерзее – една почти непостижима и много рядка привилегия!

 

 

 

 


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии