Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

И такова технологично чудо доживяхме - телевизор и стол, стол и телевизор

Стол от който можете да гледате телевизия и телевизор на който можете да седнете, това не е плод на нездравословно въображение. Това е съвсем реална, ако мога така да се изразя концепция, съвсем истински авторски проект на корееца Сунг-Кю Нам, за многофункционален обект, който е хем мебел, хем изделие на електрониката. Това технологично чудо е именувано Nap TV. 

 
Сунг-Кю Нам предлага иновационен телевизор за мързеливи хора. Защото, за да гледате NapTV, може и да си лежите директно под това столчe….. не е лошо нали??. Един малък LCD екран, е  разположен от долната страна на седалката и „невежите”, които не познават тази технология, ще останат много изненадани, когато видят някой в момент на гледане на телевизия. Ако се съберат няколко души, столът може да се сложи легнал и така всички ще имат достъп до телевизионния екран. 

 

 

Когато няма необходимост от телевизор, това технологично чудо може да се ползва като стол или като настолна масичка. Между другото, NapTV лесно се пренася от едно място на друго, тъй като тежи малко, а за по голямо удобство от двете страни има вдлъбнати дръжки.

 
 
Подготвил: Петко Литов

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии