Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Британските наемодатели подобриха отношението си към наемателите с домашни животни


Във Великобритания се проведе пробна кампания наречена Dods Trust Lets With Pets. Целта на тази кампания бе, наемодателите, които отдават под наем своите жилища да станат по толерантни към наемателите с домашни любимци. Организаторите на кампанията признаха, че тя е преминала успешно.

 

В рамките на кампанията-подготвена и организарана от благотворителна организация за защита на кучетата, собствениците на домашни любимци трябваше да попълнят формуляр наречен Pet Information Form. При попълването, собствениците на животни описват "всички подробности" за домашните си любимци, в това число и историята на посещенията при  ветеринар.

 

В последствие, тази форма се представя на наемодателя. В допълнение, на разположение на наемателите и собствениците на жилища се предоставя една брошура, която описва отношенията между страните.
 

 

Според председателя на организацията NALS-Каролин Пикеринг, собствениците на домашни животни са около 43% от наемателите на жилища във Великобритания, съобщава Properti  Wire.

 

Организаторите на програмата се надяват, че и в бъдеще, тя ще продължи да "пуска корени" сред наемодателите.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии