Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Book Rest Lamp: лампа - маркер за любителите на четенето преди сън

 

Като маркери за отбелязване до коя страница е прочетена книгата, хората използват всичко, което им попадне под ръка: обвивки от бонбони, линийки, химикали, моливи, скъсано парче от вестник или цигарена кутия, а някои дори подгъват страницата на книгата. Но на малко хора им е идвало на ума, да използват за целта нощната лампа. Book Rest Lamp е красива нощна лампа за книголюбителите, с нейна помощ освен, че можете да почетете преди сън, но си и гарантирате, че няма да загубите желаната страница.

 

 

Дизайнерската идея е, този маркер (показалец) за книги, да не изсъхва, да не се отмята, а освен това и да свети. Дизайнерите на компанията Suck UK създадоха нощната лампа "Книжна къща", която не само прилича на къща, но в действителност е дом за книгата, поне за момента в който се чете. Съгласете се, че е много удобно с едно движение да поставите разгърнатата книга върху покрива на светещата къщичка, след което да изключите осветлението и да заспите.

 

 

Book Rest Lamp е изработена от матирано стъкло, което е и причината, светлината от лампата да създава приятна атмосфера преди сън, но също така, позволява да се чете удобно.

 

Накрая една важна подробност. Поставената върху нощната лампа книга, няма съприкосновение с горящите и нажежени части, така, че използването на светлинния уред като маркер е напълно безопасно.

 

 

Book Rest Lamp вече се продава в европейската търговска мрежа и струва около 40 евро.


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии