Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

За празника на "мильовците"

"Честит празник" Мильо!!! Днес неслучайно тръгна и хита на Веселин Маринов - придворния певец - "Нашата полиция". Ще попитате: "Какво пишете за мильовци в сайт за имоти?"
Ами пишем - имотите са най-често атакувани от ненаказани бандити и всякаква паплач. Неотдавана дядо беше заложил взрив в къщата си за лична употреба и някакъв неканен циганин се натъкнал случайно в центъра на къщата и били откъснати ръцете му.
Покъртително - как е възможна подобна варварщина? Човека влязъл да огледа имота и изведнъж ръцете му откъснати.

Къде е бил "мильото"!?

Вместо да обикаля като немска овчарка имотите на селяните, той липсвал.

Е как така? Оказа се, че в нашата родина имаме огромен запас от "мильовци".
Може би са под прикритие в някой храст и дебнат превишилите скорост нещастници. Спират ги и с перверзна, натренирана от безбройните операции интонация: "И кво правим сега?"

Ами кво правим - някой се размекват като кайсии за ракия и бъркат в задния джоб, където са скътаните пари за абитурентската на дъщерята.

"Инвестиция ще го броим" - убеждава разбеснялата се съпруга, която е готова да гони с превишена скорост наглите мильовци.

 

Тя отлично знае, че "вземат" и е готова да бръкне в дълбоките им панталони за да се убеди, че семейните пари са там и са взети незаслужено от "омекналия" самец.

 

Дори и "Лучано" да изкара торта, трудно ще се размекнат наглите "мильовци", които са озлобяли от несправедливостта да бранят ту шофьорите, ту пешеходците едни от други. Егати дилемата - това празник ли е?


Днес докато по телевизиите показваха банкета на МВР - на една от шведските маси - зърнах и част от моя дял в едно кюфте. Нали съм данъкоплатец и все си мисля, че някоя част от някое кюфте е моя дан в трапезата по случай деня на "мильовците".

 

Е това ми е стимул - медал няма да получа, но нека хапнат - Веско Маринов, Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

 

Може би нямаше да е зле - част от кюфтетата да се разиграят на търг за да се изгради най-после единната система в държавата - от митницата, през НАП - до министерствата.

 

Ако ще струва милиони, с моите момчета ще вържем един софтуер за да не ощетяваме държавата с толкова обемни пачки.

 

Интернет съществува и се ползва по всяка вероятност и от "мильовците" - но може би само след работа. А на работа - сакън - да не стане страшно.

 

На работа нямаме бензин, нямаме гуми, нямаме патрони, нямаме дупе, съответно нямаме и гащи, но имаме полицейски химни от хора, които до вчера ги измисляха за тройната коалиция, която беше кофти.... и враг N1... Da jivei!!!

 

Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии