Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

За Мадона криза няма-ремонтира имота си в Ню Йорк за почти два милиона долара


Знаменитата певица е решила да построи още един етаж към имота си в Ню Йорк. Според проектната документация, голяма част от новата надстройка ще бъде превърната във физкултурен салон.

 

 

След ремонта, общата площт на имота ще стане около 1 300 квадратни метра, като в тази квадратура не е включен сутерена. Освен това, на прилежащ към имота терен има и цветна градина с площ от 278 квадратни метра, съобщава New York Post.
 

 

 

Също така, певицата ще направи и корекция на третия етаж. Ще бъде изграден будуар с "гигантси" гардероб, освен това там ще бъде разположена и основната баня на огромното жилище. Срещу будуара ще бъде разположена съблекалня с отделна тоалетна и специално помещение за багажа на Мадона.
 

 

 

След реконструкцията, жилището на певицата ще се състои от 10 спални и 13 бани, както винарска изба и игрална зала. По предварителни разчети, разходите за ремонта се оценяват на над 1,7 милиона долара. Припомняме, че Мадона стана собственик на този имот през април 2009 година, като заплати за него 40 милиона щатски долара

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии