Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Във Варна се учредява Асоциация на рускоезичните граждани, собственици на недвижими имоти

На 24 юни, четвъртък, 11.00 часа Н. Пр. Юрий Соловьов - Генерален консул и Пълномощен министър на Руската федерация в гр. Варна
и Управителният съвет на Ассоциации русскоязычных собственников недвижимости в Республике Болгария «Алеша», на пресконференция ще обявят учредяването на Асоциация на рускоезичните граждани собственици на недвижими имоти в България
.

 

Преконференцията ще се състои в Генералното консулство на Руската федерация във Варна на ул. „Македония” 53

 

Ще присъстват част от членовете на асоциацията, които ще обяснят целите и идеите. Ще се обсъдят бъдещи проекти и значението за обществеността на асоциацията.

Събитието доказва на 100 % интереса на руснаците към България и Варна - традиционно предпочитано място за бизнес, а от няколко години и за живеене.

 

Във Варна вече се издава списание на руски език - "Добро пожаловать" Списанието се списва изцяло на руски език и се разпространява безплатно по цялото Черноморие в тираж 10 000 броя всеки месец. Партньор на списание "Добро пожаловать" - Танграм медиа ООД

 

Броя за месец юни е с водещо заглавие "Руската България." и по мнение на главния редактор Руската България не е географски термин, а социално явление в живота на България.

 

В броя присъства интервю с Н. Пр. Юрий Соловьов - Генерален консул и Пълномощен министър на Руската федерация в гр. Варна.

 

Статия за с. Казашко на база разговора с  известния, варненски художник и иконописец Василий Похомов - потомък на легендарните казаци.

Десетки, варненски агенции за имоти на този етап разчитат на руските купувачи на имоти. За разлика от 2005 г., когато се инвестираше в изложения с адрес Великобритания - сега посоката е една - МОСКВА.

 

Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии