Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

В САЩ продадоха и последната къща на финансовия измамник МадофИмението, което по-рано принадлежеше на създателя на най-голямата финансова пирамида в историята, Бърнард Мадоф, бе купено за пет милиона щатски долара.

 

Имотът се намира в град Палм Бийч, Флорида. Къщата е с десет стаи (включително пет спални) и седем бани. Общата площ е 813 квадратни метра, съобщава The Wall Street Journal.  Купувачите са семейство от Калифорния, чиито имена не са оповестени, поради факта, че сделката все още не е окончателно завършена.

 

Това имение, е един от трите жилищни недвижими имоти, които бяха собственост на Мадоф. Обявено е за продажба през септември миналата година за сумата от 8,50 милиона щатски долара, след това цената бе понижена на 6,5 милиона щатски долара. Другите два имота на измамника – къщичка на остров Лонг Айлънд и мезонет в Ню Йорк, бяха продадени съответно през септември миналата година и през февруари тази година.

 

Финансовата пирамида на Бърнард Мадоф се "срина" през декември 2008 г., а нанесените вреди се оценяват на 65 милиарда щатски долара. Самият измамник получи присъда от 150 години затвор.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии