Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Уейн Руни дострои вилното си имение на остров Барбадос. Снимки


Елитното имение, собственост на известния английски футболист, се оценява на пет милиона лири стерлинги.

 

Обектът се намира на един от Карибските острови, има шест спални и хол. В имението има също и плувен басейн, а от стаите се открива великолепна гледка към океана.

 

Вилното имение се намира на територията на комплекс Royal Westmoreland. Курортни имоти в комплекса притежават още Рио Фърдинанд, който е колега на Руни в националния отбор по футбол на Англия, както и британската футболна легенда Гари Линекер, пише The Daily Mail.

 

През юни миналата година, когато Уейн Руни беше за последен път в Барбадос, изграждането на вилното имение течеше с пълна сила. Неотдавна имението бе достроено, и само два дни след това, тук пристигнаха да разпускат, футболиста със семейството си и техни приятели.

 

Руни игра за Англия на световното първенство в Южна Африка, но неговият отбор бе победен в решителен мач и преустанови участието си в турнира.

 

Тези снимки са запечатали моменти от пристигането но Уейн Руни и семеството му на летището на остров Барбадос, след което са се отправили към вече завършеното си вилно имение.

 

 

 

 

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии