Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Търговски сгради 2010: Бизнес център Вая, град Бургас

 

 

инвеститор:
Шкетиев Строй Инвест ЕООД

 

архитект:
Гебуплан ЕООД д-р арх. Филипа Гугучкова

 

изпълнител:
СМК Монтажи АД

 

конструктор:
инж. Коста Иванов

 

адрес:
Бургас, бул. Тодор Александров № 8

              

 

Бизнес център "Вая" е луксозна търговско-административна сграда клас "А", състояща се от магазинна и офисна части. Предлагат се 31 магазина с обща площ от 4500 кв. м, разположени на 4 нива и 67 офиса с обща площ от 2100 кв. м, разположени на 5 нива. Подземен гараж с 70 паркоместа и панорамен ресторант.

 

Сградата се обслужва от три броя асансьори: панорамен-пътнически, товарен в магазинната част и пътнически в офисната част.

 

Комплекса e изпълнен по изключително съвременни технологии с луксозни и висококачествени материали: окачена фасада, окачена керамика, бонд, оберлихти, вътрешни окачени фасади, окачени тавани, топло и хидро изолации, всички видове инсталации необходими за сгради от тази категория ,пожаро-известяваща техника,алуминиева дограма-ALUMIL group с ниско емисионни стъкла,шумоизолация, фасадно осветление, видео наблюдение, Wi-Fi безжичен интернет в целия периметър на комплекса, контролиран достъп и 24 часова жива охрана,аварийно осветление, покритие на подовете с полиран гранитогрес, санитарни възли – италиански теракот и фаянс, с монтирана санитария,луксозни асансьори,LCD монитори в сградата,ресторант с топла и студена кухня,иноксови парапети,немски интериорни врати,рецепция в офисната част.

 

Бизнес център "Вая" е проектиран да осигури ефикасна и професионална работна среда.Центърът предлага гъвкавост на избора между добър магазин и удобен офис.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии