Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Тръгва аукцион за най-атрактивните имоти у нас

 
Целта на аукциона е да се насърчава професионалното отношение при изграждането и реализирането на проектите в сферата на българските недвижими имоти. Снимка: sxc.hu
Целта на аукциона е да се насърчава професионалното отношение при изграждането и реализирането на проектите в сферата на българските недвижими имоти. Снимка: sxc.hu
Ключови думи
аукцион, имот
Изпрати изпрати   Запази запази   Принтирай принтирай
Неправителствената организация Европейски форум на експертите стартира аукцион за най-атрактивни имоти в страната, които се предлагат с инвестиционна цел.

Подбраните чрез жури имоти, които ще бъдат предложени на аукциона са общо 15 за страната в пет категории: къщи, ваканционни проекти, търговски и офисни проекти, хотели, луксозни апартаменти, локализирани в Созопол, Хисаря, Симеоново, Бояна, Слънчев бряг.

Когато се тръгва към голяма сделка, човек поне един месец се консултира, затова решихме да предложим възможност да се ползват познанията на най-добрите специалисти, обясни Росица Златанова, председател на Европейския форум на експертите.

Планира се Аукционът да се организира веднъж в месеца - в последната сряда, като следващото издание ще се състои на 23 юли. Дотогава организацията ще активира и сайт, на който ще се предоставя информация за обектите.

Инициативата, която е част от проекта "Аплодисменти за България"  е подпомогната от Камарата на архитектите, Комисията за защита на потребителите, Дирекцията за национален строителен контрол, Българската асоциация на архитектите и инженерите-консултанти, Нотариалната камара, Съюза на архитектите, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Българската фондова борса и Асоциацията на банките в България.

Целта на аукциона е да се насърчава професионалното отношение при изграждането и реализирането на проектите в сферата на българските недвижими имоти.

 

Източник: Експерт.бг

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии