Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Станишев, "Малкия", защо не вземеш да се скриеш!?! Отговор - въпрос на гражданин


Скъпи приятели, в случая материала не е за имоти, строителство, инфраструктура, дизайн, индекси, обеми и т.н. Искам да ви кажа, че като гражданин ми писна да гледам и слушам едни политически недоносчета, които без свян, срам и прочие, продължават да говорят по комунистически демагогски и да мислят, че целия български народ е безпаметен тъпунгер и ще продължава да се заблуждава.

 

Но да си дойда на думата. Защо на мен (рядко спокойния, внушителен на визия и почти аполитичен български гражданини ми писна)? В събота по една от трите национални ефирни телевизии излъчиха самия Станишев, как се  изказва по актуални държавни въпроси. Няма да си правя труда да казвам "Кой е Станишев?". Но все пак, ако има някой който не го знае, ще ви го опиша с един цитат от трудът на просветения масон Димитър Недков - "Знакът на Българина". "Отгледан в пелените на партийната номенклатура на тоталитаризма, той никога не е знаел как се изкарват пет лева в живота. "Премиер"!?!...".

 

Та този Станишев каза (по повод на поредните акции на полицията, като "Килъри" и други, че видите ли (според него и някои като него) - "Държавата е в ръцете на полицията". На останалите му коментари няма да се спирам, те само подпомагаха хипотезата.

Както казах, аз съм почти аполитичен. Но докато той сладко, мазно и безочливо говореше от телевизионния екран, аз се сетих за един много разпространен (направо да си го наречем на жаргонно - лаф, разказван под формата на виц в българското общество. Този лаф - виц е следния: "Във всяка държава има мафия, но и мафията си има държава в лицето на България".

 

Та навързвайки логически нещата отговарям с въпрос на другаря Станишев - Щом досега държавата беше в ръцете на мафията, то не е ли много ясно, че трябва в един период да бъде и в ръцете на полицията, за да стане нормална държава? "Държава - мафия", се преборва с "държава - полиция". Между другото от това по-нормално няма. Това е толкова нормално, като да кажем, че зъбите се лекуват от зъболекар, а не от корпусник или електротехник.

 

Другарю Станишев, ако искате да отговорите на моя отговор - въпрос, моля. Аз не се крия и съм готов за диалог с Вас. Но аз знам (а го знам от поколения земеделци /БЗНС/), че комунистите не сте по диалога и белия ден, Вие сте по нощните коварства. Затова ако искате, съберете се целия бесепарски елит и изпратете срещу мен килърите, които все още правителството на Бойко Борисов не е арестувало.

 

С уважение Петко Литов - един български гражданин, когото не можете да заблудите.

 

Imotdnes.com

litov@imotdnes.com

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии