Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Разпродават хотели в курортите на части

Обилно застроените курорти са на път да се превърнат в жилищни комплекси. Хотели са обявени за продан и търсят нови собственици. Слабия сезон и огромното пренасищане на легловата база са основната причина.

Заливащите ни по всички медии прогнози за стагнация и криза допълнително паникьосват предприемачите, които бързат да приберат каквото могат. Този факт потвърждава мнението ни, че някой хотели са строени просто така – без предварителни проучвания на пазара, без предвиждане на дългата възвръщаемост. Потвърждение е факта, че иначе нямаше да се стигне до пълното застрояване на „Златни пясъци” и до превръщането му от елитен комплекс – в нещо, което трудно може да се квалифицира.
Продажбата на цял хотел е трудно занимание, защото психозата вече е създадена и всички изчакват. Това предизвиква опити за разпродажба на парче – отделни апартаменти се обявяват и така сградата престава да бъде класически хотел, а нещо средно между пансион и жилищен блок.
Ако се изкушавате да си закупите подобен апартамент ви предупреждаваме да ползвате услугите на професионалист – агенция и специалист по строителството. Много хотели са строени на един дъх – само и само да започнат по-бърза експлоатация.
 "Берлин голдън бийч" и "Златна котва "в „Златни пясъци” са от хотелите, който по наша информация разпродава апартаменти.
Съветваме ви да внимавате и да се допитате до професионалистите.

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии