Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Най-големият апартамент в света се продава за $ 50 милиона

 

 

В Коста Рика, обявиха за продажба най-големия апартамент в света. Става въпрос за триетажен мезонет с площ от 6360 кв/м.

 

Апартаментът разполага с 10 спални и 13 бани. Има трапезария за 58 души, тенис кортове, хеликоптерна площадка и, разбира се, задължителната съставна част за всяки мезонет от висок клас - басейн на покрива.

 

Апартаментът се намира в жилищен комплекс с ниска етажност, който се намира до един от плажовете на Пунтаренас, градът е център на едноименната провинция. Интересното е, че другите апартаменти в тази сграда са далеч по-евтини: цените им варира от $ 473 000 до $ 3,3 милиона

 

Както съобщава The Wall Street Journal, комплексът все още в процес на изграждане и ще бъде пуснат в експлоатация до две години. Но според представителя на продавача Боб Хурвиц, най-големият апартамент, вече е предизвикал интереса на потенциалните купувачи.

 

И докато се търси собственик за най-големия апартамент в света, припомняме, че през септември в Монако, за € 240 милиона, бе продаден най-скъпия апартамент в света.

 


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии