Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Испанци строят 2500 апартамента върху терен за 44.6 млн. евро в Царево


Imotdnes.com - порталът за имоти на Варна и областта - Испанци строят 2500 апартамента върху терен за 44.6 млн. евро в ЦаревоИспанската компания "Ибердола Инмобилиария" (Iberdrola Inmobiliaria), чийто активи са насочени към инвестиции в жилищни сгради, офиси, индустриални зони и проекти за търговски комплекси, e закупила терен в Царево, в непосредствена близост до Национален Парк "Странджа", съобщава Property Xpress.

Теренът се намира на 800 м от плажната линия на Корал. Стойността на сделката е 44.6 млн. евро. Според инвестиционните намерения на компанията новият туристически комплекс ще разполага с 2 500 апартамента и ще бъде с обща РЗП от 240 хил. кв. м. В комплекса са предвидени още търговски обекти, спортни зони и плажен клуб.

Това е най-голямата международна инвестиция на компанията до този момент и е част от стратегическото й развитие в международен аспект за периода 2008-2010. България е третата страна, извън Испания, в която "Iberdrola Inmobiliaria" инвестира. Компанията има също проекти в Мексико и Португалия.

Очаква се, проектът на "Iberdrola Inmobiliaria" да бъде представен през април на SIMA - най-голямото изложение за недвижими имоти в света, където Optimum Center организира 178 кв. м български щанд под наслов Bulgaria: Hotspots 2008.

www.sgrada.com

Източник - www.expert.bg

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии