Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Имотен блясък: Алпийска хижа в Кицбюел - Австрия. Снимки
Тази невероятна алпийска хижа е построена през 2009 г., и е едно от най-добрите имотни  предложения на пазара в Кицбюел (федерална провинция Тирол). Къщата се намира в един от най-престижните райони, на върха на хълма.

 

На няколко стотин метра от хижата има конюшни, което е особено ценно за тези, които обичат конна езда. От хола има панорамна гледка към планината и града. Таваните в хола са направени в типичен тиролски стил, с големи небоядисани дървени греди. Особено очарование на стаята дава откритата камина. Кухнята в къщата е от  най-висок клас, с бар, който е украсен с тъмна кожа.

 

На първия етаж са разположени четири спални, две от които имат пряк достъп до градината, с кът за сядане и едно изкуствено езеро за къпане с площ 250 квадратни метра. Езерцето е обградено от дървени пътеки, оригинален водопад и градина от камъни. Петата спалня се намира на партерния етаж. Винарската изба е украсена с антични камъни от Бахай. В хижата има обособена зона за отдих, със сауна - украсена с швейцарски бор, джакузи и широкоекранен плазмен телевизор. В хижата има поставено специално електронно оборудване за наблюдение. Асансьорът и тройните стъклопакети създават специален комфорт. От гаража, който е за четири автомобила, може да се отиде направо в хола на хижата, облицован с швейцарски бор.

 

 

 

 

 

  

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии