Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

ДЕМИРБАНК (БЪЛГАРИЯ) АД

 

Връщане обратно в списъка с банки

 

ДЕМИРБАНК (БЪЛГАРИЯ) АД                                            
9000 Варна, ул. “Преслав”  № 6
тел: 052/ 632 101, 052/ 632 102; факс 052/ 632 106
е-mail: varna@demirbank.bg,
http://www.demirbank.bg

Обща информация
“Демирбанк”(България) АД е основана от Халит Джингилиоглу и Изил Доган. В настоящия момент всички акции на банката са собственост на консорциума “Джингилиоглу-Доган”, с което тя става отново частна собственост.
Холдингът обхваща фирми и клонове в Турция, Холандия, Германия, Малта, Бахрейн, Румъния, Киргизия и Казахстан. Демирбанк е шестата по големина частна банка в Турция. Демирбанк има 115 клона в Турция и кореспондентска мрежа от над 2000 банки в повече от 57 страни по целия свят.

“Демирбанк” (България) АД получи пълен банков лиценз от БНБ в края на 2001 година. Сега банката предлага широк кръг от банкови услуги в областта на:
    паричните пазари,
    търговските кредити,
    клиентските услуги,
    управление на активите,
    инвестиционно банкиране,
    интернет банкиране.

Дейността на отдел “Маркетинг и кредитиране” на “Демирбанк” (България) АД е насочена към гъвкаво обслужване на търговските сделки на клиентите както в страната, така и по техни международни разплащания.

Приоритет на отдела е разкриването на конкретни възможности за взаимодействие между клиентите и банката за текущо префинансиране на експортно ориентирани сделки.

Едно от предимствата на “Демирбанк” (България) АД в областта на плащанията е перфектната комуникация между клоновете на банката. Поради системата за разплащане в реално време, която Демирбанк в Турция използва, ние сме информирани веднага за превод, получен в полза на наш клиент, ако този превод е извършен от който и да било клон на Демирбанк. Благодарение на широката клонова мрежа на банката в Турция разплащанията между български и турски фирми и граждани, използващи услугите на Демирбанк, в USD, DEM, EURO и TRL, се изпълняват по възможно най-бързия начин с незабавно авизиране на клона на Демирбанк, в който е сметката на бенефициента.
“Демирбанк” (България) АД предлага на своите клиенти и оувърдрафт, изплащане на сметки, гъвкаво управление на работните възнаграждения и факс споразумение.

Потребителско кредитиране
“Демирбанк” (България) АД отпуска потребителски кредити в размер от 1000 до 20 000 лв., като кредитът може да се отпусне в BGL, EURO, USD в зависимост от потребностите на кредитополучателя. Кредитите се отпускат за период до две години при равнище на лихвата по кредита 15%. При отпускането на кредита се дължи такса за управление в размер на 0,75% върху размера му. Задължително е и застраховането на имуществото и клиента, като се използват гъвкави схеми на застраховане в Булстрад (застраховката става на база остатъчния дълг).
Банката отпуска и жилищни кредити.
“Демирбанк” (България) АД признава всички стандартни банкови гаранции, като се дава приоритет на залог върху вземанията, запис на заповед и банковите гаранции.

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Ани: 2012-06-16 14:27:32 |

Разбрах,че ще бъде открит клон в гр.Ардино.Има ли нещо вярно. Ако има, как сина ми може да кандидатства за охрана към Вашата банк, който е на 26 години.Владее български, турски и английски език. В момента е безработен регистриран в Бюрото по труда

neliq: 2012-06-16 14:27:32 |

къде мога да кандидаствам ,ако има свободни позиции в Демир банк?

кристина: 2012-06-16 14:27:32 |

научих че ще бъде открит клон в гр. Винин , но нямам информация как да се кандидатсва за работа . моята спецялносте банково дело и съм безработна . помогнете ми !

Bilqna subcheva: 2012-06-16 14:27:32 |

Kak moga da kandidatstvam za svobodnite rabotni mesta noviq klon na bankata koito 6te se otkriva v grad kazanlak

НАТАЛИЯ ХРИСТОФОРОВА ТРЪНКАРОВА-ЗДРАВКОВА: 2012-06-16 14:27:32 |

НИКЪДЕ В САИТЪТ ВИ НЕ ВИДЯХ ДА РАЗКРИВАТЕ РАБОТНИ МЕСТА.ИНТЕРЕСУВАТ МР КАСИЕРСКИТЕ ВИ ПОЗИЦИИ.

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии